Hemstäd

Vi på Clean Fastighetsservice erbjuder våra kunder den absolut bästa servicen och kundnöjdhetsgaranti på hemstädning. Vi ger er möjligheten att kunna slappna av på er vardag utan att behöva tänka på att städa huset. Det är nyttigare att lägga den tid på familjen eller för en gång skull få damma av de golfklubbor som stått i garaget de senaste åren. Låt oss på Clean ge er, ett Clean hem! Vi sköter er hemstädning!

Boka ett kostnadsfritt möte med en av våra säljare så att vi kan ge er ett kostnadsförslag.

Hur fungerar det? Ta kontakt med oss genom att ringa eller i kontaktformuläret. Vi kommer då inom kort ringa upp er för att boka ett möte där vi kan komma ut och titta närmare på vilka behov ni har. Våra säljare rekommenderar alltid att ni själva är med vid första städtillfället för att ni då lättare kan hänvisa städaren och vår teamledare vart ni vill att vi ska lägga mest tid och energi. Ni har även möjlighet att knyta upp ert städ på vårt ”Kund Platinum” abonnemang. Läs nedan vad detta innebär eller ta kontakt med oss för mer information!
Kund Platinum Kampanj Bli abonnemang kund på 6 månader och få ett städkit värde 600:- kr! Detta städkit innehåller allt våra städare behöver för att göra ert hem extra Clean. Som abonnemangskund har ni även möjlighet att ta del av vår Platinumkunds rabatter och förmåner. Detta innebär specialpriser på fönsterputs och storstädningar samt extra priser på allt från Nespresso maskiner och dammsugare. Vi utlovar alltid: – Kundnöjdhetsgaranti – Trygg och kompetensrik personal – Miljövänliga medel

Exempel priser:

Villa (per tillfälle)

0-50 kvm

50-100kvm

100-150kvm

499:- inkl moms

599:- inkl moms

799:- inkl moms

Visa Checklista Hemstäd

* Clean Fastighetsservice Hemstäd finns på följande orter: Stor Stockholm, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping, Södertälje.

Bli kontaktad

Fyll i dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig inom kort.

Jag är intresserad av:

[recaptcha]